Additive manufacturing

Additive Manufacturing

3D Printing technologie

ProTech3D Solutions is een gespecialiseerde Additive Manufacturing partner voor prototypes tot (nul-)serieproducties.

Wij kunnen de productie van prototypes, enkelstuks, nul-series en productieseries voor u verzorgen. Dit kan voor prototypes, zichtmodellen, maquettes, reserveonderdelen of productieonderdelen voor eindgebruik.

Afhankelijk van de productie techniek kan er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen. Wij produceren hoofzakelijk met industriële kunststoffen en metaal vervangende kunststoffen. Bij het kiezen van een materiaal wordt vaak voornamelijk gekeken naar de mechanische eigenschappen. Maar ook andere belangrijke eigenschappen zoals temperatuur bestendigheid, chemische resistentie , FDA/Voedselveilig zijn mogelijk bij ons. Na de materiaalkeuze zijn er vaak nog veel verschillende kleuren te selecteren.

N

Wij kunnen de productie van prototypes, enkelstuks, nul-series en productieseries voor u verzorgen.

Expertise in additive manufacturing

Zowel in advies al productiefaciliteit

Met onze jaren lange expertise in additive manufacturing (3D-Printen) kunnen we goed inspelen op de vraag naar korte levertijden van uw onderdelen en/of prototypes.

In onze productiefaciliteit beschikken wij over diverse Additive manufacturing productietechnieken. Bij ons kunt u terecht voor FDM-printen, SLA-printen, MJF-printen, SLS-printen, Polyjet en metaal printen. Hierdoor is er voor elk vraagstuk wel een passende techniek. Voor elke toepassing of vraagstuk is er de afweging welke techniek het meest toepasbaar is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of uitleg van de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij werken samen met uw engineers en productietekeningen zodat we altijd een passende oplossing voor uw situatie hebben.

 

Solutions op maat

Print on demand met onze productie faciliteit

Mocht er snel een onderdeel nodig zijn dan kunnen we zo nodig snel schakelen om deze te verzorgen. Reserve-onderdeel of prototype nodig? Ook hiervoor is ProTech3D Solutions uw partner, waarbij we met onze industriële productiefaciliteit voor Additive Manufacturing toepassen om snel, zelfs mogelijk binnen 24 uur, uw producten kunnen produceren.Ook voor advisering van toepassingen van Additive manufacturing binnen uw organisatie kunt u bij ons terecht.

Meer informatie nodig of heeft u een case welke u wilt voorleggen neem dan contact op met een van onze engineers.

ProTech3D Solutions

 

Contact

Over ons

Werken bij ProTech3D

 

Gelijk iemand spreken?

+31(0)180201666

Een mail versturen?

info@Protech3d-solutions.com