Engineering

Engineering

Verschillende diensten

ProTech3D Solutions is uw allround partner in de product engineering, de (product)ontwikkeling, productinnovatie en automatisering van uw CAD engineering. Productontwikkelingsvraagstukken zijn bij ons een welkome uitdaging. De automatisering van CAD modellen pakken wij dan ook graag samen verder op. Ook kunnen wij u mee helpen samen met onze partner om uw ontwerpen te beschermen met intellectueel eigendommen.

Zie hieronder onze verschillende engineering diensten die we aanbieden.

Productontwikkeling

Ondersteuning in productontwikkeling

Protech3D Solutions biedt engineering aan op maat. We kunnen ondersteuning bieden in uw productontwikkeling proces of het traject leiden. De filosofie “Form following function” is waar wij achter staan.

3D CAD Modelleren en visualisatie

Uw ontwerp productie klaar maken

Protech3D Solutions is kundig in het ontwikkelen van CAD modellen en/of de visualisatie ervan. Ook expertise in tolerantie bepaling op technische tekeningen om ontwerpen productie klaar te maken.We werken met veel verschillende software zodat we ons kunnen aanpassen op uw ecosysteem.

3D Scannen

Bestaand product nabootsen?

Fysiek product beschikbaar, maar geen CAD tekening? Dan is 3D Scannen de oplossing. Wij kunnen uw object omzetten naar een CAD model, eventueel nabewerken voor bijvoorbeeld kritieke afmetingen. Hierna kunnen we eventueel ook direct een replica produceren met onze additive manufacturing faciliteit.

ProTech3D Solutions

 

Contact

Over ons

Werken bij ProTech3D

 

Gelijk iemand spreken?

+31(0)180201666

Een mail versturen?

info@Protech3d-solutions.com